Veelgestelde vragen

Ja, Autobedrijf Lammerts is namelijk een erkend BOVAG-bedrijf. Met de BOVAG-garantie bent u verzekerd van garantie op de aankoop, reparatie en het onderhoud van uw voertuig.

Bij Lammerts kun je inderdaad zowel particulier als zakelijk leasen. Wij werken hiervoor samen met RoyaalLease. Op de website van RoyaalLease kun je voor zowel particuliere financiering als een zakelijke lease eenvoudig uw maandbedrag berekenen.

Dat kan zeker. Autobedrijf Lammerts is namelijk een RDW-erkend APK-keuringsstation. U kunt eenvoudig controleren of uw auto toe is aan een Apk-keuring met de kentekencheck van het RDW . Bij Lammerts bent u verzekerd van een uitgebreide en door vakkundige monteurs uitgevoerde APK. Na de keuring melden wij uw voertuig weer af bij het RDW.

Wanneer u bij Lammerts komt voor een onderhoudsbeurt of reparatie van uw auto, bespreken wij te allen tijde de werkzaamheden met u voordat we beginnen. Zo weet u vooraf precies wat er aan u auto wordt gedaan en wat dit gaat kosten. Bij Lammerts komt u dus niet achteraf voor onverwachte kosten te staan.

Ja, ons tankstation is inderdaad 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Dankzij het feit dat het tankstation volledig geautomatiseerd is, is er geen personeel bij de pomp nodig. Zo kunt u op ieder gewenst moment van de dag langskomen om te tanken.

Dankzij de volledige automatisering van ons tankstation kunnen wij de brandstof altijd minimaal 12 tot 17 cent voordeliger aanbieden dan de landelijke adviesprijs. Bij een gemiddelde tankbeurt betekent dat een voordeel van €4,50.