Onderhoud en reparatie bij Lammerts

Bij Autobedrijf Lammerts bent u aan het juiste adres voor al het onderhoud en de reparaties die uw auto nodig heeft. Lammerts is een universele garage. Dit houdt in dat wij onderhoud en reparaties uitvoeren aan alle personenwagens. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van originele- en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Bovendien zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk wordt geholpen.

  • Universele garage
  • A-kwaliteit onderdelen
  • Groot en klein onderhoud
  • Erkend BOVAG-bedrijf
  • Scherpe prijzen

Vakkundig onderhoud en reparaties

Bij Autobedrijf Lammerts werken uitsluitend vakkundige en gemotiveerde autotechnici. Ons beleid is er in alles op gericht om uw auto in een zo goed mogelijke conditie te krijgen en te houden. Daarom investeren wij in gereedschap, diagnoseapperatuur en kennis. Zo garanderen wij vakkundig en snel onderhoud of reparatie van uw voertuig. Alle werkzaamheden worden vooraf met u besproken zodat u achteraf niet voor (financiële) verrassingen komt te staan. Autobedrijf Lammerts is een BOVAG-bedrijf. Daarnaast zijn wij ook RDW-erkend [link] en zijn wij lid van de NAP.

Onderhoud en reparaties van Lammerts

Bij Lammerts kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht. Er is een aantal verschillen tussen deze onderhoudsbeurten:

Grote onderhoudsbeurt

Bij een grote onderhoudsbeurt controleren we de auto grondig op de belangrijkste punten. Hieronder vallen zaken zoals banden, airbags, remsysteem, verlichting en andere systemen die essentieel zijn voor het veilig en goed functioneren van uw auto. Ook worden filters vervangen, verversen we de olie en worden de vloeistoffen gecontroleerd en, waar nodig, vervangen. Tevens vervangen we de bougies en testen we de accu.

Kleine onderhoudsbeurt

De kleine onderhoudsbeurt is minder ingrijpend dan de grote onderhoudsbeurt. We vervangen hier de olie en de oliefilter, controleren de vloeistoffen en vullen deze waar nodig bij. Ook hier wordt de accu getest.

Reparatie

Bij schade repareren wij uw auto vakkundig. Alle werkzaamheden die wij uitvoeren, worden eerst met u besproken. Zo staat u achteraf nooit voor (financiële) verrassingen.

Bij kleinere reparaties, zoals het vervangen van een lampje in het dashboard, hoeft u natuurlijk geen afspraak te maken. U kunt gewoon langs komen. Terwijl u geniet van een kop koffie, zorgen wij dat uw auto weer gerepareerd is.