APK Nijmegen

Autobedrijf Lammerts in Nijmegen is een RDW-erkend APK-keuringsstation. Het is wettelijk verplicht om uw auto APK (algemene periodieke keuring) te laten keuren. Is uw auto niet APK-gekeurd, dan mag deze niet deelnemen aan het verkeer. Dit kan zorgen voor flinke boetes van het RDW of de politie. Lammerts is een RDW-erkend autobedrijf en gecertificeerd in het uitvoeren van de APK. Bij Lammerts in Nijmegen bent u voor een APK dus aan het juiste adres.

Belangrijke punten APK in Nijmegen

Bij Lammerts bent u verzekerd van een professionele APK. Onze keurmeesters letten tijdens de APK van uw auto op een aantal belangrijke punten om zo de veiligheid op de weg te garanderen. Tijdens de Apk-keuring controleren zij onder andere de remmen, banden, schokdempers, wielophanging, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Ook worden de uitlaatgassen getest. Bij Lammerts in Nijmegen kunt u zeker zijn van een uitgebreide en door vakkundige monteurs uitgevoerde APK. Na de keuring melden wij uw voertuig weer af bij het RDW. Zo is uw auto binnen een oogwenk weer klaar en kunt u weer een jaar vooruit tot de volgende keuring.

Voordelige APK Nijmegen

Kosten maken voor een APK is nooit leuk. Maar een hoge boete wanneer uw voertuig niet aan de APK-regelementen voldoet, is nog minder leuk. Bij autobedrijf Lammerts in Nijmegen bent u verzekerd van een voordelige APK. Wij bespreken voorafgaand aan de APK wat het inhoudt en wat het u gaat kosten. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Ook is het bij Lammerts mogelijk om de APK te combineren met eventueel onderhoud aan uw auto. Zo vangt u twee vliegen in een klap.

APK Nijmegen afspraak maken

Is uw auto toe aan de jaarlijkse APK-keuring? Bij autobedrijf Lammerts in Nijmegen kunt u snel en gemakkelijk uw voertuig een APK laten uitvoeren. Zorg dat u op tijd bent met het maken van een afspraak voor een APK, want het uitstellen van deze keuring kan leiden tot hoge boetes. Weet u niet wanneer uw auto aan de beurt is voor een APK? Dit kunt u eenvoudig controleren met de kentekencheck van het RDW. Zo weet u op tijd wanneer het tijd is voor de jaarlijkse APK. Bij Autobedrijf Lammerts maakt u gemakkelijk en op een tijd die u goed uitkomt een afspraak voor uw APK in Nijmegen. Wij helpen u graag!