Tankstation Nijmegen

Naast een erkende garage heeft autobedrijf Lammerts ook een tankstation in Nijmegen. Bij ons tankstation heeft u de mogelijkheid om voordelig uw auto vol te tanken. Ons tankstation is centraal gelegen net buiten het centrum van Nijmegen. Daarnaast kunt u bij het tankstation van autobedrijf Lammerts altijd rekenen op de beste service! 

Euro 95 €1,939
Uw voordeel €0,24
Super Plus 98 €2,209
Uw voordeel €0,16
Diesel €1,639
Uw voordeel €0,24

Tankstation in Nijmegen 24/7 open

Bij het tankstation van Lammerts in Nijmegen hoeft u zich geen zorgen te maken over de openingstijden. Waar veel andere tankstations openingstijden hebben die lastig te combineren zijn met bijvoorbeeld uw werktijden, is ons tankstation 24/7 geopend. Ons tankstation is volledig geautomatiseerd, waardoor openingstijden overbodig zijn. Daarmee zijn wij in staat om iedereen die wil tanken in Nijmegen van dienst te zijn; van de vroege vogels tot de mensen die in de late uurtjes nog van willen tanken.

Goedkoop tanken in Nijmegen

Ons tankstation in Nijmegen is volledig geautomatiseerd. Dankzij deze automatisering is Lammerts in staat om de brandstof een stuk voordeliger aan te bieden dan de concurrent. Als u goedkoop wil tanken in Nijmegen bent u bij autobedrijf Lammerts aan het juiste adres. Onze brandstof is altijd minimaal 15 tot 24 cent voordeliger dan de landelijke adviesprijs. Per tankbeurt loopt dit voordeel aardig op! Het kortingsniveau kan afwijken in verband met lopende acties. Het tankstation van Lammerts is dé plek om voordelig te tanken in Nijmegen. De goedkopere brandstofprijs geldt voor zowel E10 als diesel. Op E10 brandstof bespaart u nu liefst €0,20 per liter. Onze Diesel is ca. €0,20 goedkoper dan de landelijke adviesprijs. Goedkoop tanken in Nijmegen? Kom tanken bij autobedrijf Lammerts! Bij ons geen zorgen over de openingstijden van tankstations. Bij Lammerts kunt u 24 uur per dag tanken, 7 dagen in de week.