Occasion Nijmegen

Bent u op zoek naar een betrouwbare dealer in occasions in de regio Nijmegen? Dan bent u bij autobedrijf Lammerts aan het juiste adres. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Nijmegen. Hier vindt u ons ruime aanbod aan betaalbare occasions van topkwaliteit. Weet u nog niet zo goed waarnaar u op zoek bent? Wij helpen u graag de meest passende occasion te vinden!  

Ruim aanbod in occasions Nijmegen

Lammerts is niet merk gebonden en beschikt daarom over een gevarieerde collectie aan betrouwbare tweedehandsauto’s. Bent u op zoek naar een hippe Mini Cooper, een zeer solide Volvo of gaat u toch liever voor een stijlvolle Mercedes-Benz? Bij autobedrijf Lammerts hebben we het allemaal. Daarnaast beschikken over zowel geschakelde auto’s als automaten hier. Voor ieder wat wils dus. Onze occasions worden goed onderhouden en gekeurd. Hierdoor bent u verzekerd van een occasion van topkwaliteit.

Betrouwbare occasions bij Lammerts

Wanneer u kiest voor een occasion van autobedrijf Lammerts, dan kiest u voor betrouwbaarheid en kwaliteit. In onze garage in Nijmegen werken uitsluitend vakmensen met een passie voor auto’s. Wij beschikken over expertise op het gebied van occasions. Maar ook over de juiste apparatuur en gereedschap om deze occasions in topconditie af te leveren. En om deze vervolgens ook in deze conditie te houden! U hoeft zich bij Lammerts geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Wij bespreken namelijk alle werkzaamheden die wij uit willen voeren vooraf met de klant. Wij doen niets zonder dat daar toestemming voor is gegeven. Autobedrijf Lammerts is een BOVAG-bedrijf en beschikt dus over het BOVAG-kwaliteitszegel. Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van garantie op uw aankoop. Daarnaast zijn wij RDW-erkend en is autobedrijf Lammerts lid van de NAP.