Autodealer Nijmegen

Autodealer Lammerts is al sinds 1950 een gevestigde naam in Nijmegen en omstreken. Lammerts is een betrouwbare autodealer, die sinds de oprichting nog altijd gevestigd is aan de Hatertseweg 160 in Nijmegen. Een echt familiebedrijf dus, waar kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice hoog in het vaandel staan. Bij autodealer Lammerts vindt u vrijwel alle merken; aantrekkelijk geprijsd en altijd van de hoogste kwaliteit. 

Autodealer nieuwe én tweedehands auto’s in Nijmegen

In de showroom van autodealer Lammerts in Nijmegen vindt u een ruim aanbod aan auto’s; zowel tweedehands als nieuw. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken dat onze tweedehandsauto’s op hun laatste wielen rijden. De auto’s in ons assortiment worden uitstekend onderhouden door gemotiveerde monteurs en beschikken over een aantrekkelijke kilometerstand. Autodealer Lammerts is namelijk lid van de BOVAG, wat garant staat voor zekerheid én kwaliteit.

Naast tweedehandsauto’s heeft autodealer Lammerts ook een ruim aanbod aan nieuwe auto’s in de showroom in Nijmegen. Vindt u niet direct de juiste auto ziet staan? Wij krijgen wekelijks nieuwe aanvoer van nieuwe en tweedehandsauto’s. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Nijmegen en ontdek ons diverse en gevarieerde aanbod. Komt u voor een gloednieuwe Audi, een sportieve BMW of een zeer betaalbare Opel Corsa? Bij autodealer Lammerts bent u hiervoor aan het juiste adres. Als autodealer zijn wij RDW gecertificeerd, waardoor wij de auto direct op uw naam kunnen zetten. Daarnaast is het bij Lammerts mogelijk om bij ons uw huidige auto in te ruilen tegen een reële en aantrekkelijke prijs.