Auto servicebedrijf Nijmegen

Autobedrijf Lammerts is al sinds 1950 een vertrouwde en betrouwbare naam in de regio Nijmegen als het gaat om auto service. Lammerts is een universele garage. Het maakt dus niet uit met welk merk auto u komt. Bij onze garage in Nijmegen kunt u terecht voor zowel onderhoud als reparaties aan alle soorten voertuigen. 

De autoservice van Lammerts

Komt u voor onderhoud aan uw auto, of heeft uw auto reparatie nodig? Dan zit u bij autobedrijf Lammerts goed. Ook voor een APK-keuring kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de service die uw auto nodig heeft. Of het om een grote of een kleine onderhoudsbeurt gaat, de vakkundige autotechnici van Lammerts gaan graag voor u aan de slag. Wij investeren in het beste gereedschap, hoge kwaliteit diagnose-apparatuur en zorgen dat onze kennis altijd up to date is. Zo kunnen we u de best mogelijke autoservice garanderen.

Auto onderhoud en reparatie Nijmegen

Bij Lammerts verzorgen wij met onze autoservice zowel grote als kleine onderhoudsbeurten. Wat het verschil is tussen deze onderhoudsbeurten? Ten eerste wordt uw auto bij een grote onderhoudsbeurt grondig gecontroleerd op belangrijke punten zoals banden, airbags, remsysteem, verlichting en andere systemen die essentieel zijn voor het veilig en goed functioneren van uw auto. Ook vervangen we de filters, wordt de olie ververst en worden de vloeistoffen gecontroleerd en waar nodig vervangen. Daarnaast vervangen we de bougies en testen we de accu. De kleine onderhoudsbeurt is minder omvattend. We vervangen hier de olie en de oliefilter, controleren de vloeistoffen en vullen deze waar nodig bij. Ook hier wordt de accu getest. Bij schade wordt uw auto vakkundig gerepareerd. Alle werkzaamheden die wij uitvoeren, worden eerst met u besproken, Zo staat u achteraf niet voor financiële verassingen.

Is er klein onderhoud aan uw auto nodig, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een lampje in het dashboard, dan hoeft u bij Lammerts niet op uw onderhoudsbeurt te wachten. Indien mogelijk helpen wij u direct, zonder afspraak. Terwijl u een kop koffie drinkt, zorgen wij dat uw auto weer snel klaar is.