Welkom bij autobedrijf Lammerts | Autobedrijf Lammerts | Page 147

Welkom bij autobedrijf Lammerts

Sinds 1950 is Garage Lammerts gevestigd aan de Hatertseweg 160 in Nijmegen. Opgericht door Hein Lammerts en daarna voortgezet door Chris Lammerts. Inmiddels is de dagelijkse leiding van het autobedrijf in handen van Henny Lammerts en Peter Lammerts.

Veel autoliefhebbers kennen het bedrijf van merken als Peugeot, Honda en Seat. Het werd een naam die tot de verbeelding sprak. Inmiddels worden alle merken verkocht, mooie complete auto’s met zowel een aantrekkelijke kilometerstand als prijs. Was de verkoop in de jaren 50 tot 90 vooral regionaal georiënteerd, inmiddels heten wij klanten uit het hele land welkom

 

 

Bekijk ons recente aanbod

Enkele highlights

Service bij autobedrijf Lammerts

Kiezen voor een auto van Autobedrijf Lammerts is kiezen voor betrouwbaarheid. Voor het periodieke onderhoud en reparatie aan uw auto staat ons team van vakkundige monteurs graag voor u klaar.

Tevens verzorgen wij APK keuringen. Wij zijn niet merkgebonden en kunnen reparaties uitvoeren aan alle merken auto’s en lichte bedrijfswagens. Hiervoor maken wij gebruik van de modernste apparatuur.

 

Tankstation

Autobedrijf Lammerts beschikt ook over een tankstation. Ons tankstation is 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Dankzij de volledige automatisering kunnen wij u de brandstof voordelig aanbieden, altijd minimaal  12-17 cent voordeliger dan de landelijke adviesprijs